ALPIN 4* БОРОВЕЦ    www.alpin-hotel.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

21.12-03.01

15.02-21.02

04.01-10.01

25.01-14.02

11.01-24.01

22.02-06.03

07.03-31.03

DBL STANDARD

1adl

110

78

65

49

1adl+1chd 2-11.99

111

79

66

50

1adl+2chd 2-11.99

139

98

82

62

2adl

111

79

66

50

2adl+1chd 2-11.99

139

98

82

62

3adl

139

98

82

62

DBL LARGE LUX

1adl

121

89

85

66

1adl+1chd 2-11.99

122

90

86

67

1adl+2chd 2-11.99

153

112

107

84

2adl

122

90

86

67

2adl+1chd 2-11.99

153

112

107

84

3adl

153

112

107

84

STUDIO

1adl

144

108

95

72

1adl+1chd 2-11.99

145

109

96

73

1adl+2chd 2-11.99

146

110

97

74

1adl+3chd 2-11.99

147

111

98

75

2adl

145

109

96

73

2adl+1chd 2-11.99

146

110

97

74

2adl+2chd 2-11.99

147

111

98

75

3adl

146

110

97

74

3adl+1chd 2-11.99

147

111

98

75

4adl

147

111

98

75

ONE STOREY VILLA

2adl+2chd 2-11.99

160

110

94

71

2adl+3chd 2-11.99

179

129

112

90

3adl

159

109

93

70

3adl+1chd 2-11.99

160

110

94

71

3adl+2chd 2-11.99

179

129

112

90

4adl

160

110

94

71

4adl+1chd 2-11.99

179

129

112

90

5adl

179

129

112

90

ONE STOREY VILLA WITH SAUNA

2adl+2chd 2-11.99

165

116

99

75

2adl+3chd 2-11.99

183

135

118

94

3adl

164

115

98

74

3adl+1chd 2-11.99

165

116

99

75

3adl+2chd 2-11.99

183

135

118

94

4adl

165

116

99

75

4adl+1chd 2-11.99

183

135

118

94

5adl

183

135

118

94

TWO STOREY VILLA FIRST FLOOR

2adl+2chd 2-11.99

160

110

94

71

2adl+3chd 2-11.99

179

129

112

90

3adl

159

109

93

70

3adl+1chd 2-11.99

160

110

94

71

3adl+2chd 2-11.99

179

129

112

90

4adl

160

110

94

71

4adl+1chd 2-11.99

179

129

112

90

5adl

179

129

112

90

TWO STOREY VILLA SECOND FLOOR

1adl+1chd 2-11.99

105

78

59

52

2adl

105

78

59

52

Полупансион ( мени)

14

14

14

14

Деца од 2-11.99

11

11

11

11

Такса за лице на ден

1

1

1

1

Отказ на резервација

После потврда на резервација 100%

После потврда на резервација 100%

После потврда на резервација 50%

После потврда на резервација 50%

No show

100%

100%

50%

50%

ПОЛУПАНСИОНОТ Е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ЗА ПЕРИОД ОД 04.01 ДО 31.03.2020

Соби: Tелефон, САТ ТВ,ДВД,сеф, мини бар,WI-FI

Опис: Ресторан, коктел бар, сауна,џакузи,парна бања, масажа, паркинг

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 85 Еур за возрасни и 50 Еур за деца

Локација: Во центарот на Боровец , 20 метри од ски терените

Цената вклучува: Паркинг, WI-FI, 3 часа неделно сауна во Вила со сауна

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД