BOR 3* BOROVEC   https://hotelbor-borovets.com/

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

01.12-23.12

08.01-31.01

21.02-31.03

24.12-28.12

03.01-07.01

01.02-20.02

29.12-02.01

DBL STANDARD

1adl

44

49

90

1adl+1chd 3-12.99

55

61

81

1adl+2chd 3-12.99

72

80

106

2adl

66

74

98

2adl+1chd 3-12.99

83

92

127

3adl

92

103

137

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 3-12.99

99

112

149

1adl+2chd 3-12.99

100

113

150

2adl

99

112

149

2adl+1chd 3-12.99

100

113

150

2adl+2chd 3-12.99

101

114

151

3adl

100

113

150

3adl+1chd 3-12.99

117

133

176

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 7дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100%

No show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

Соби: Tелефон, САТ ТВ, радио

Опис: Pесторан, масажа,сауна, отворен паркинг, WI-FI

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 65 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца

Локација: 600 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: Tрансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ

7=6 и 13=11 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 08.01 ДО 31.01.2020 И ОД 21.02 ДО 31.03.2020