BOROVETS GARDENS 3* BOROVEC       https://borovetsgardens.bg/en

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

1

26.12-03.01

04.01-04.03

18.12-25.12

05.03-11.03

01.12-17.12

12.03-31.03

 

STUDIO

1adl

66

40

37

32

1adl+1chd 2-11.99

78

49

45

39

1adl+2chd 2-11.99

79

50

46

40

2adl

78

49

45

39

2adl+1chd 2-11.99

79

50

46

40

3adl

98

62

115

49

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

88

59

55

49

1adl+1chd 2-11.99

89

60

56

50

1adl+2chd 2-11.99

90

61

57

51

1adl+3chd 2-11.99

100

68

63

57

2adl

89

60

56

50

2adl+1chd 2-11.99

90

61

57

51

2adl+2chd 2-11.99

100

68

63

57

3adl

112

76

70

63

3adl+1chd 2-11.99

113

77

71

64

4 adl

135

91

85

76

TWO BEDROOMS APARTMENT

1adl

111

78

74

64

2adl

112

79

75

65

2adl+1chd 2-11.99

113

80

76

66

2adl+2chd 2-11.99

114

81

77

67

2adl+3chd 2-11.99

115

82

78

68

2adl+4chd 2-11.99

122

87

83

72

3adl

113

80

76

66

3adl+1chd 2-11.99

114

81

77

67

3adl+2chd 2-11.99

115

82

78

68

3adl+3chd 2-11.99

122

87

83

72

4adl

114

81

77

67

4adl+1chd 2-11.99

115

82

78

68

4adl+2chd 2-11.99

122

87

83

72

5adl

129

92

87

76

5adl+1chd 2-11.99

130

93

88

77

6adl

144

103

97

85

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 28 дена 100%

Под 7 дена 2 ноќевањa

Под 5 дена 2ноќевањa

Под 5 дена 2ноќевањa

No show

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: Студиа и апартманис со комплет опрмени кујни, САТ ТВ, балкон

Опис: Интернет,СПА центар,сауна,затворен базен,лоби бар,паркинг

Локација: 600 метри од ски лифтовите

Цените вклучуваат: Користење на затворен базен

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 10% ПОПУСТ

7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ДО 25.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД