info@mtravel.com.mk
Maksim Gorki 20, Skopje
+389 2 3125 334 | +389 70 320 511

Пирин Голф Хотел & СПА 5*
07.01.2019 – 05.03.2019г.
 

Сместување

Број на
гости

макс.

Петок Сабота

Недела – Четврток

Цена на ден
за мин. 3 ноќевања

Цена на ден
за мин. 5 ноќевања

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Двокреветна  Соба  Стандард

2+1

92

106

74

85

64,5

75

60

69

1

84

90

66

72

58

64

55 €

60

Двокреветна  Соба  Супериор

2+1

108

123

86

98

76

86

70

79

2+2 фам.

163

184

130

147

113

129

106

119,5

Јуниор апартман

2+1

125

139

100

111

87

97,5

81,5

91

Супериор Апартман

2+1

129

143

104

115

90

100

84

93

Апартман  Делукс (две спални)

4+1

241

270

193

216

169

188

157

176

           

                                                       

 06.03.2019 – 31.03.2019г.
 

Сместување

Број на
гости

макс.

Петок – Сабота

Недела – Четврток

Цена на ден
при мин. 3 но
ќевања

Цена на ден
при мин. 5 но
ќевања

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Двокреветна  Соба  Стандард

2+1

87

104

70

80

60

70

56

65

1

79

86

64

69

55

60

51

56

Двокреветна  Соба  Супериор

2+1

103

116

82

93

72

81

66

76

2+2 фам.

155

174,5

124

139

108

121,5

100

113,5

Јуниор апартман

2+1

118

132

95

105,5

82,5

93

77

86

Супериор Апартман

2+1

123

135

97

109 €

85

95

79

88

Апартман  Делукс (две спални)

4+1

230

256

184

204

161

179

149

166

Посочените цени се изразени  во евра ПО СОБА /Апп.  на ден и вклучуваат:

Ноќевање на база ноќевање со појадок /BB/ или ноќевање, појадок и вечера /HB/, со цена во зависиност од бројот на резервираните деновиПојадокот се сервира во период од 07:30ч. до 10:00ч. Вечерата се сервира од 18:30ч. до 21:00ч.

Бесплатен трансфер до и од главната станица на кабинковиот лифт во Банско

Бесплатен интернет и сателитска телевизија во собите/апп

СПА центар: 1 внатрешен и 3 надворешни базени, Термална зона /планинска сауна, инфрацрвена сауна, .хидротерапевтска Kneipp клупа, жежок камен, ледена фонтана, топла клупа, лакониум, арома парна бања, чудни тушови  и др.

Цените не вклучуваат ТУРИСТИЧКА ТАКСА по 1 евро по лице на ден

Детска политика:

Деца до 7 год. бесплатно во собата на родителите. Бебешко креветче – бесплатно

Еден возрасен и едно дете до 7г. /неполни/ како еднокреветна

Деца од 7 до 14 год./неполнина редовно легло , плаќаат 50% од цената на редовно легло во избраниот вид на сместување и исхрана

деца од 7 -14 год. сместени на дополнително легло плаќаат 6 евра за појадок , 14 евра за полупансион

возрасни и деца над 14 год. сместени на дополнително легло плаќаат 12 евра за ноќевање со појадок и 25 евра полупансион

Така посочените цени не се валидни за време на национални, регионални и др. празници