YASTREBETS 4+ BOROVEC     www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

20.12-26.12

27.12-04.01

05.01-30.01

31.01-07.03

08.03-31.03

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ОД НЕДЕЛА ДО ЧЕТВРТОК

DOUBLE STANDARD

1adl

157

228

127

173

112

1adl+1chd 4-11.99

173

247

145

191

130

1adl+2chd 4-11.99

193

265

163

210

149

2adl

175

247

145

191

130

2adl+1chd 4-11.99

193

265

163

210

149

3adl

211

283

181

228

167

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-11.99

219

267

192

1adl+2chd 4-11.99

238

285

211

1adl+3chd 4-11.99

257

304

230

2adl

219

267

192

2adl+1chd 4-11.99

238

285

211

2adl+2chd 4-11.99

257

304

230

3adl

255

303

229

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-11.99

248

302

225

1adl+2chd 4-11.99

267

321

244

1adl+3chd 4-11.99

285

340

263

2adl

248

302

226

2adl+1chd 4-11.99

267

321

244

2adl+2chd 4-11.99

285

340

263

3adl

284

339

262

3adl+1chd 4-11.99

303

358

281

4adl

321

375

299

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-11.99

273

369

219

271

188

1adl+2chd 4-11.99

292

387

238

290

207

1adl+3chd 4-11.99

311

406

257

309

225

1adl+4chd 4-11.99

330

425

276

328

244

2adl

273

369

219

271

188

2adl+1chd 4-11.99

292

387

238

290

207

2adl+2chd 4-11.99

311

406

257

309

225

2adl+3chd 4-11.99

330

425

276

328

244

3adl

310

405

255

310

224

3adl+1chd 4-11.99

329

424

274

327

243

3adl+2chd 4-11.99

348

443

293

345

362

4adl

347

442

292

344

361

4adl+1chd 4-11.99

365

461

311

363

280

5adl

383

479

329

381

298

Полупансион

25

25

25

25

25

Деца од 4-11.99

12,50

12,50

12,50

12,50

12,50

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2019 до 01.01.2020

Мин. Престој

4

7

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 44 денa 1 ноќевање

Под 59 дена 1 ноќевање

Под 44денa 1 ноќевање

Под 20 денa 100%

Под 13 денa 50%

Отказ 2

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

No show

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: Мини бар, сеф, балкон, телефон,САТ ТВ, интернет, фен

Опис: Конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница, интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца

Цената вклучува: Користење на затворен базен, парна бања, фитнес, лакониум, сауна, џакузи, релакс зона, интернет, паркинг, трансфер

Локација: на стаза, 3 км од центарот на Боровец

ЗА РЕЗЕРВЦАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD)

7=6 , 14=12 И КОМБИНАЦИИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.01 ДО 19.01.2020 И ОД 08.03 ДО 31.03.2020 ( DAY DISCOUNT)

6=5 И 12=10 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.03 ДО 31.03.2020

РЕЗЕРВАЦИИТЕ НАПРАВЕНИ СО EBD НЕ СЕ РЕФУНДИРААТ

10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА РЕФУНДАЦИЈА ( NON REF )

EBD И DAY DISCOUNTS НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

DAY DISCOUNT И NON REF СЕ КОМБИНИРААТ

EBD И NON REF НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД

 

 

 

 

 

YASTREBETS 4+ BOROVEC                                      www.hotelyastrebets.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

20.12-26.12

27.12-04.01

05.01-30.01

31.01-07.03

08.03-31.03

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ВИКЕНД ДЕНОВИ ( ПЕТОК и САБОТА )

DOUBLE STANDARD

1adl

157

228

173

173

137

1adl+1chd 4-11.99

175

247

191

191

155

1adl+2chd 4-11.99

193

265

210

210

173

2adl

175

247

191

191

155

2adl+1chd 4-11.99

193

265

210

210

173

3adl

211

586

228

228

191

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL

1adl+1chd 4-11.99

267

267

485

1adl+2chd 4-11.99

285

285

240

1adl+3chd 4-11.99

304

304

259

2adl

267

267

221

2adl+1chd 4-11.99

285

285

240

2adl+2chd 4-11.99

304

304

259

3adl

303

303

258

ONE BEDROOM APARTMENT BIG

1adl+1chd 4-11.99

302

302

254

1adl+2chd 4-11.99

321

321

273

1adl+3chd 4-11.99

340

340

292

2adl

302

302

254

2adl+1chd 4-11.99

321

321

273

2adl+2chd 4-11.99

340

340

292

3adl

339

339

291

3adl+1chd 4-11.99

358

358

310

4adl

375

375

328

FINISH VILLA WITH SAUNA

1adl+1chd 4-11.99

273

369

271

271

209

1adl+2chd 4-11.99

292

388

290

290

228

1adl+3chd 4-11.99

311

406

309

309

247

1adl+4chd 4-11.99

330

425

328

328

265

2adl

273

369

271

271

209

2adl+1chd 4-11.99

292

388

290

290

228

2adl+2chd 4-11.99

311

406

309

309

247

2adl+3chd 4-11.99

330

425

328

328

265

3adl

310

405

308

308

247

3adl+1chd 4-11.99

329

424

326

326

264

3adl+2chd 4-11.99

348

443

345

345

283

4adl

346

442

344

344

282

4adl+1chd 4-11.99

365

461

363

363

301

5adl

383

479

381

381

319

Полупансион

25

25

25

25

25

Деца од 4-11.99

12,50

12,50

12,50

12,50

12,50

Полупансионот е задолжителен за период од 27.12.2019 до 01.01.2020

Мин. Престој

4

7

3

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Под 44 денa 1 ноќевање

Под 59 дена 1 ноќевање

Под 44денa 1 ноќевање

Под 20 денa 100%

Под 13 денa 50%

Отказ 2

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

Под 30 денa 100%

No show

100%

100%

100%

100%

100%

Соби: Мини бар,сеф,балкон,телефон,САТ ТВ,интернет,фен

Опис: Конференциска сала , затворен базен , паркинг, н оќен клуб, лоби бар, меана , ресторан, менувачница, продавница, интернет, фитнес, Сауна, масажа,солариум,џакузи, СПА центар,ски гардероба,пинг понг и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 170 Еур за возрасни и 85 Еур за деца

Цената вклучува: Користење на затворен базен,парна бања,фитнес,лакониум,сауна,џакузи,релакс зона,интернет,паркинг,трансфер

Локација: На стаза, 3 км од центарот на Боровец

ЗА РЕЗЕРВЦАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD)

7=6 , 14=12 И КОМБИНАЦИИ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.01 ДО 19.01.2020 И ОД 08.03 ДО 31.03.2020 ( DAY DISCOUNT)

6=5 И 12=10 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.03 ДО 31.03.2020

РЕЗЕРВАЦИИТЕ НАПРАВЕНИ СО EBD НЕ СЕ РЕФУНДИРААТ

10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ БЕЗ ПРАВО НА РЕФУНДАЦИЈА ( NON REF )

EBD И DAY DISCOUNTS НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

DAY DISCOUNT И NON REF СЕ КОМБИНИРААТ

EBD И NON REF НЕ СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД