info@mtravel.com.mk
Maksim Gorki 20, Skopje
+389 2 311 3995 | +389 70 320 511


Хотел
Hot Springs Medical & Spa 4*

 

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4* BANYA                      www.hotsprings-spa.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ( ЗА ДВЕ ЛИЦА)

4

Double Comfort

max 2+1

Double Executive

max 2+1

Alpine Studio

max 2+2

Junior Suite

max 2+2

Allpine APP

max 2+3

06.03-28.07.2022

Недела-Четврток

122

136

147

162

189

Петок-Сабота

147

159

170

188

210

29.07-05.09.2022

Недела-Четврток

142

152

162

178

203

Петок-Сабота

167

181

188

202

229

06.09-23.12.2022

Недела-Четврток

122

137

147

162

189

Петок-Сабота

147

159

170

188

210

Three Bedroom Villa ( max 6+3 )

02.01-28.07.2022

Недела-Четврток

366

Петок-Сабота

440

29.07-05.09.2022

Недела-Четврток

426

Петок-Сабота

500

06.09-23.12.2022

Недела-Четврток

366

Петок-Сабота

440

За еднокреветна соба 20% попуст од цената за две лица во двокреветна соба

Дете од 0 до 5.99 години на редовно легло

Гратис

Дете од 0 до 5.99 години на дополнително легло

Гратис

Дете од 6 до 11.99 години на редовно легло

25% попуст од цена за лице во 1/2

Дете од 6 до 11.99 години на прво дополнително легло

31

Дете од 6 до 11.99 години на второ дополнително легло

21

Возрасен на прво дополнително легло

41

Возрасен на второ дополнително легло

31

Цената вклучува: Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, турски амам, парна бања, солена соба, финска

сауна, био сауна, ледена фонтана, игло, тепидариум, лакониум, rain walk

VACATION PACKAGE

За престој од 5 и повеќе ноќевања 15% попуст

PACKAGE -10%

За престој од 3 или 4 ноќевања 10% попуст

Минимум престој

2 ноќевања

ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ И ШКОЛСКИ РАСПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД

HOT SPRINGS MEDICAL & SPA 4* BANYA     2023год.             www.hotsprings-spa.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ЗА ДВЕ ЛИЦА ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4

Double Comfort

 

Double Executive

 

Alpine Studio

 

Junior Suite

 

Allpine APP

 

02.01-18.03.2023

Недела-Четврток

149

159

169

189

215

Петок-Сабота

175

189

199

210

240

19.03-20.07.2023

Недела-Четврток

128

143

158

173

199

Петок-Сабота

153

169

179

195

225

21.07-09.09.2023

Недела-Четврток

149

159

169

189

215

Петок-Сабота

175

189

199

210

240

10.09-22.12.2023

Недела-Четврток

128

143

158

173

199

Петок-Сабота

153

169

179

195

225

Three Bedroom Villa ( max 6+3 )

02.01-20.07.2023

Недела-Четврток

409

Петок-Сабота

485

21.07-09.09.2023

Недела-Четврток

475

Петок-Сабота

552

10.09-22.12.2023

Недела-Четврток

409

Петок-Сабота

485

За еднокреветна соба 20% попуст од цената за две лица во двокреветна соба

Дете од 0 до 5.99 години на дополнително легло

Гратис

Дете од 6 до 11.99 години на прво дополнително легло

31

Дете од 6 до 11.99 години на второ дополнително легло

21

Возрасен на прво дополнително легло

41

Возрасен на второ дополнително легло

31

Цената вклучува: Користење на отворен и затворен базен со минерална вода, турски амам, парна бања, солена соба, финска

сауна, био сауна, ледена фонтана, игло, тепидариум, лакониум, rain walk

VACATION PACKAGE

За престој од 5 и повеќе ноќевања 15% попуст

PACKAGE -10%

За престој од 3 или 4 ноќевања 10% попуст

Минимум престој

2 ноќевања

ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ВРЕМЕ НА БУГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ И ШКОЛСКИ РАСПУСТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД