info@mtravel.com.mk
Maksim Gorki 20, Skopje
+389 2 311 3995 | +389 70 320 511


Hotel Mona 4* Zlatibor

First Minute Offer
Цените се валидни за уплата до 31.10.2022


Цена по лице на ден на база Ноќевање со Појадок


Минимум престој 4 ноќи

Ценовник валиден по периоди:

20.12-30.12.22

17.02-01.04.23

03.01-22.01.23

22.01.-14.02.23

Тип на Соба

Kaпацитет на соба

Цена

Цена

Цена

Single Standart Room

1

63€

85

71€

Double Standart Room

2

38€

49

41€

Double Comfort Room

2+2 / 3+1

44€

59

49€

Double Superior Room

2+2/ 3+1

49€

68

57€

Apartment Classic

2+2 / 3+1

На барање!

На барање!

На барање!

Aparment Mona

2+2 / 3+1

На барање!

На барање!

На барање!

Дополнително легло за лице над 12 години

31€

31€

31€

Во цената е вклучено:
Ноќевање со појадок
Користње на затворени базени, фитнес центар, сауна свет
Wi – FI
Детско катче

Во цената не е вклучено:
Туристичка такса 1,20€ по лице на ден; Деца од 7-12 години плаќаат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години не плаќаат (наплата во агенција)
Парна Бања
Надворешен паркинг 6€ по кола за 24h

Услови за деца:
Две деца до 0-9,99 годни ГРАТИС;
Деца 10-11,99 години 18€ по лице на ден;


Доплата за вечера за престој до 17.02.2023

Доплата за вечера за возрасно лице до 15€ по лице на ден
Доплата за вечера за деца 2-6,99 години 4.5 € по лице на ден 
Доплата за вечера за деца 7-11,99 години 11€ по лице на ден
Престој на домашни миленичиња е дозволен со претходна најава доплата 10€ на ден.

 

 

Доплата за вечера за престој 17.02-17.7.2023
Доплата за вечера за возрасно лице 13,5€ по лице на ден
Доплата за вечера за деца 2-6,99 години 4 € по лице на ден 
Доплата за вечера за деца 7-11,99 години 9,5€ по лице на ден 
Престој на домашни миленичиња е дозволен со претходна најава доплата 10€ на ден.

 

Услови за откажување:
Откажување на резервација до 7 дена пред почеток на аранжманот без пенали

Ковид политика:
Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
Затварање на граници

Hotel Mona 4* Златибор

Цени валидни од 01.11.2022

Цена по лице на ден на база Ноќевање со Појадок

Минимум престој 4 ноќи

Ценовник валиден по периоди:

20.12-27.12.22

03.01-21.01.23

22.01-14.02.23
17.02-04.04.23

Тип на Соба

Kaпацитет на соба

Цена

Цена

Цена

Single Standart Room

1

91€

107€

86€

Double Standart Room

2

54€

63€

53€

Double Comfort Room

2+2 / 3+1

63€

74€

61€

Double Superior Room

2+2/ 3+1

71€

86€

70€

Apartment Classic

2+2 / 3+1

На барање!

На барање!

На барање!

Aparment Mona

2+2 / 3+1

На барање!

На барање!

На барање!

Дополнително легло за лице над 12 години

33€

33€

33€

Во цената е вклучено:
– Ноќевање со појадок
– Користње на затворени базени, фитнес центар, сауна свет
– Wi – FI
– Детско катче

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1,20€ по лице на ден; Деца од 7-12 години плаќаат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години не плаќаат (наплата во агенција)
– Парна Бања
– Надворешен паркинг 6€ по кола за 24h

Услови за деца:
– Деца до 0-1,99 години ГРАТИС;
– Деца 2-6,99 години 3€ на ден по лице;
– Деца 7-11,99 години 18€ по лице на ден;

Доплати:
Доплата за вечера за престој до 17.02.2023
– Доплата за вечера за возрасно лице до 15€ по лице на ден
– Доплата за вечера за деца 2-6,99 години 4.5 € по лице на ден
– Доплата за вечера за деца 7-11,99 години 11€ по лице на ден
– Престој на домашни миленичиња е дозволен со претходна најава доплата 10€ на ден.

Доплата за вечера за престој 17.02-17.7.2023
– Доплата за вечера за возрасно лице 13,5€ по лице на ден
– Доплата за вечера за деца 2-6,99 години 4 € по лице на ден
– Доплата за вечера за деца 7-11,99 години 9,5€ по лице на ден
– Престој на домашни миленичиња е дозволен со претходна најава доплата 10€ на ден.

 

Услови за откажување:
– Откажување на резервација до 7 дена пред почеток на аранжманот без пенали

Ковид политика:

– Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:
– Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
– Затварање на граници