info@mtravel.com.mk
Maksim Gorki 20, Skopje
+389 2 311 3995 | +389 70 320 511

 

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ 4* Сандански

Ценовник 2021

 

Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: Ноќевање со појадок

 

SGL /еднокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

1adl

58 €

70 €

54 €

1adl +1chd /4-11,99/

58 €

70 €

54 €

DBL /двокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

2adl

73 €

89 €

70 €

2adl +1chd /4-11,99/

84 €

102 €

80 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

84 €

102 €

80 €

2adl +1chd /12-15,99/

98 €

118 €

94 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

98 €

118 €

94 €

SUP /супериор соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

2adl

88 €

107 €

84 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

88 €

107 €

84 €

2adl +1chd /12-15,99/

113 €

136 €

108 €

3adl

113 €

136 €

108 €

STD /студио/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

2adl

107 €

128 €

102 €

2adl +1chd /4-11,99/

107 €

128 €

102 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

107 €

128 €

102 €

2adl +2chd /4-11,99/

107 €

128 €

102 €

2adl +1chd /12-15,99/

131 €

158 €

125 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

131 €

158 €

125 €

3adl

131 €

158 €

125 €

3adl +1chd /4-11,99/

131 €

158 €

125 €

3adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

131 €

158 €

125 €

APP /апартман/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

2 adl

120 €

145 €

114 €

2 adl+1chd (4-11,99)

120 €

145 €

114 €

2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

120 €

145 €

114 €

2 adl+1chd (12-15,99)

145 €

174 €

138 €

2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 )

145 €

174 €

138 €

3 adl

145 €

174 €

138 €

APP FAMILY/апартман фамилијарен/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

10+ ноќевања

3 adl

164 €

198 €

156 €

3 adl+1chd (4-11,99)

164 €

198 €

156 €

3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

164 €

198 €

156 €

3 adl+1chd (12-15,99)

190 €

228 €

180 €

4 adl

190 €

228 €

180 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата: вечера 12€ – возрасен и дете 12-15,99 г, 7€ – дете 4-12
Легенда:   adl – возрасен,    chd – дете

 

Во цената е вклучено:
Ноќевање со појадок
Користење на сауна, парна бања, фитнес центар
Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С (полуолимписки размери)
Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,
Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
Лежалка и пешкир покрај базените
Безжичен интернет во целиот хотел
Паркинг
Сеф на рецепција
Детско катче со аниматор
Туристичка такса

Во цената не е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

сместување

минимум

максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Двокреветна соба (разделени легла)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Лукс

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Доколку сакате да користите услуги во хотелот (собна сметка) гостите мора да ги наведат деталите за својата кредитната картичка
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси…