info@mtravel.com.mk
Maksim Gorki 20, Skopje
+389 2 311 3995 | +389 70 320 511

 

Хотел Св.Никола 3* Сандански

Цени 1 ноќевање

Еднодневен пакет – Неделен СПА релакс
Цените се за СОБА за 1 полупансион

во соба

двокреветна стандард

двокреветна класик

1 возрасен

45 €

55 €

1 возрасен + дете до 12 г.

51 €

69 €

2 возрасни

60 €

81 €

2 возрасни + дете до 4 г.

60 €

81 €

2 возрасни + дете до 4-12 г.

68 €

91 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
1 ноќевање со појадок во Недела (ден)
1 вечера на сет мени
Шише локално вино во собата при пристигнувањето;
Бесплатно користење СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, Фитнес;
Бесплатен интернет;
Туристичка такса…

Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст од цената за возрасни.

 

Цени 2 ноќевања

Дводневен пакет
Цените се за СОБА за 2 полупансиони

во соба

двокреветна стандард

двокреветна класик

1 возрасен

110 €

125 €

1 возрасен + дете до 12 г.

135 €

175 €

2 возрасни

158 €

205 €

2 возрасни + дете до 4 г.

158 €

205 €

2 возрасни + дете до 4-12 г.

188 €

240 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок;
2 вечери по сет мени
1 класична масажа (еднаш во текот на престојот);
Користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;
Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Цени 3 ноќевања


Тридневен пакет
Цените се за СОБА за 3 ноќевања со појадок

во соба

двокреветна стандард

двокреветна класик

1 возрасен

105 €

137 €

1 возрасен + дете до 12 г.

105 €

130 €

2 возрасни

122 €

152 €

2 возрасни + дете до 4 г.

122 €

152 €

2 возрасни + дете до 4-12 г.

145 €

183 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€

Цените се за СОБА за 3 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок
Бесплатно користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Цени 5 ноќевања

Петдневен пакет Relax
Цените се за СОБА за 5 ноќевања со појадок

во соба

двокреветна стандард

двокреветна класик

1 возрасен

140 €

178 €

1 возрасен + дете до 12 г.

170 €

208 €

2 возрасни

198 €

244 €

2 возрасни + дете до 4 г.

198 €

244 €

2 возрасни + дете до 4-12 г.

238 €

296 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€


Цените се за СОБА за 5 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:

5 ноќевања со појадок
Терапија – бања со алги или морски соли – еднаш за време на престојот;
Бесплатно користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Сместување

57 двокреветни, 21 еднокреветни соби.

Двокреветна соба класик:
( Брачен кревет или два единечни, нова гарнитура )
Максимален капацитет: 2 возрасни + 1 дете до 12 год.

Двокреветна соба стандард:
( Брачен кревет или два единечни )
капацитет: 2 возрасни + 1 дете до 12 год.

Еднокреветна соба класик:
( Единечен кревет, нов мебел )
Максимален капацитет: 1 возрасен

Еднокреветна соба стандард:
( Единечен кревет )
Максимален капацитет: 1 возрасен